Virtuele rondleiding

Wij bouwen aan een nieuwe school!

In april 2019 verhuisde onze hele school naar een "hob-unit-school" in de Kloosterstraat in Paal. Na vele jaren plannen, denken en voorbereiden kon men immers eindelijk beginnen aan de grondige renovatie van ons gebouw op de Schaffensesteenweg.
En volgend schooljaar is het dan zo ver! We kunnen verhuizen naar een nagelnieuw gebouw. We willen alvast een tipje van de sluier oplichten met enkele tekeningen. Mooie dingen om naar uit te kijken!

Een nieuw "gezicht" in Paal

Een vleugel van ons schoolgebouw werd volledig gesloopt en is vervangen door een nieuwbouw. De andere vleugel bleef staan, maar binnenin werd er grondig gerenoveerd.

Zicht vanop de speelplaats

Aan de buitenkant van het gebouw merk je al onmiddellijk dat er veel met glas gewerkt werd. Dit zorgt voor een erg aangename lichtinval.

Het onthaal

Als je binnenkomt, kom je onmiddellijk bij het secretariaat uit.

De inkomhal

De benedengang in deze vleugel van het gebouw werd naar de andere zijde van de school gebracht, waardoor er een mooie, ruime inkomhal ontstaat.

Lockers in de gang beneden

Naast een lift vind je in de gang beneden natuurlijk ook onze lockers. Hier kan je je boeken opbergen, zodat je rugzak niet te zwaar is.

Toegang naar de eetzaal

Vanuit de gang beneden wandel je naar de eetzaal.

Eetzaal

Onze gezellige eetzaal biedt ruimte aan 180 leerlingen.

Eetzaal


Toiletblok

Er komt een volledig nieuwe toiletblok met voldoende sanitaire installaties voor alle leerlingen en personeel.

Toiletblok


Klaslokaal

We voorzien heel ruime klaslokalen van 64 m² oppervlakte.

Klaslokaal


Wij kijken er alvast naar uit! Jij toch ook!?